Mexico Travel Warning

Mexico Travel Warning

Όταν τα παιδιά ονειρεύονται, όλα είναι στολισμένα με χρυσόσκονη, είναι μαγικά! Tο Φλαμπουράρι είναι ένα καταπράσινο χωριό κτισμένο στα 1.000 μέτρα ύψος, στις νότιες πλαγιές της κορυφής Tσούκα Pόσα. Παρατηρήστε τα σπίτια με τους χαρακτηριστικούς ξύλινους εξώστες, εκεί όπου συναντιούνται η αρχιτεκτονική της Δύσης και της Ανατολής. Η Λάιστα είναι κυριολεκτικά χωμένη στο πράσινο, σε 1.000 μέτρα ύψος και οι λίγοι κάτοικοί του ασχολούνται σχεδόν αποκλειστικά με την υλοτομία.

Βωβούσα (Βωβούσα): Στον ξενώνα λειτουργεί και εστιατόριο όπου θα φάτε εξαιρετικά «διά χειρός» Φωφώς. Οι τεράστιες χρωματιστές γυάλινες επιφάνειες των στοών θα είναι ορατές από απόσταση πολλών χιλιομέτρων. Πιο κάτω, η Νέα Πέραμος είναι ένα από τα σημαντικότερα τουριστικά θέρετρα της περιοχής και χτίστηκε από Έλληνες της Μικράς Ασίας πάνω στα απομεινάρια της αρχαίας Οισύμης.

Στις αρχές της δεκαετίας του 1990, ο Νουβέλ σχεδίασε ουρανοξύστη ύψους four hundred μέτρων για τη συνοικία της Ντεφάνς, τον οποίο ονόμασε ο «Πύργος Χωρίς Τελειωμό». Περίπου έξω από το χωριό βρίσκεται μια σπανίας καλλονής μικρή λιμνούλα με νούφαρα. Τέλος, για να κλείσετε τη βραδιά, απολαύστε τοπικά συγκροτήματα στο δημοφιλές κλαμπ Λα Βιτρόλα, πίνοντας το εθνικό ποτό της Κολομβίας αγουαρντιέντε.

Παρά το γεγονός ότι στην πλούσια ιστορία του, των δύο χιλιάδων και πλέον ετών, υπέφερε τα πάνδεινα από Κινέζους, Γάλλους και Αμερικανούς, απορρόφησε διάφορα στοιχεία της κουλτούρας τους, δημιουργώντας ένα μοναδικό κράμα πολιτισμών. Σε μικρή απόσταση από τον οικισμό ξεκουραστείτε και κάνετε μπάνιο σε κάποια αμμουδερή παραλία.travel advisor

Εντάξει, η Βαρκελώνη είναι μία σύγχρονη μεσογειακή μητρόπολη όπως λένε όλοι οι οδηγοί, εδώ όμως η ιστορία είναι παρούσα παντού, όχι με αποστειρωμένο, μουσειακό τρόπο αλλά μέσα από τη ζωντανή τέχνη, που αποτελεί την απτή παράδοσή της. Κάθε τμήμα θα είναι χτισμένο γύρω από γιγάντια περίστυλο στοά, που θα επιτρέπει την είσοδο φυσικού φωτός και θα διαθέτει κήπους και δημόσιους χώρους.travel advisor

travel advisor

Post navigation